Jobba hos oss

Vi som jobbar på Alvesta Energi och dotterbolaget Alvesta Elnät ser till att värme produceras och levereras via vårt fjärrvärmenät och att el levereras via vårt elnät till fastigheter och industrier. Vi är ett litet bolag med engagerade medarbetare som ser till att vardagen fungerar för såväl hushåll som industrier. 

Hos oss är medarbetarna vår viktigaste resurs. Utveckling, kamratskap och snabba beslutsvägar är ledord hos oss.

 

Lediga jobb

Ett jobb inom energibranschen innebär intressanta arbetsuppgifter, modern teknik och spännande möten med människor.

Känner du för nya utmaningar kontakta oss via e-post eller telefon på 0472-150 38.

 

Drifttekniker till vår fjärrvärmeproduktion

Alvesta Energi med dotterbolagen Alvesta Elnät AB och BIVA finner du i Alvesta, mitt i Småland. Alvesta Energi arbetar med fjärrvärme och elnät inom delar av Alvesta kommun. Företaget har drygt 20 medarbetare och ägs till 100% av Alvesta Kommunföretag AB. Koncernen omsatte 2018 ca 101 Mkr. Alvesta Energi är även verksam inom elhandel och bredband genom ett aktivt delägarskap i Bixia AB samt Wexnet AB.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.alvestaenergi.se.

Alvesta Energi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i ett stabilt företag med goda möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får möjlighet att vara en del av en långsiktig och ansvarsfull verksamhet vars vision är att verka för, bidra till och utveckla en bättre livsmiljö för Alvesta kommuns invånare och företag.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med drift och underhåll på våra biobränsleeldade fjärrvärmeanläggningar i Alvesta, Moheda och Vislanda. I tjänsten ingår alla förkommande arbetsuppgifter, allt från driftoptimering, produktionsplanering, bränslehantering till service och mekaniskt underhåll av våra pannor samt övrig kringutrustning. Du kommer att arbeta både i team med dina kollegor och självständigt. Då beredskap ingår i tjänsten bör du vara bosatt i närområdet.

I en mindre organisation får alla medarbetare vara behjälpliga med alla förekommande arbetsuppgifter även om ansvaret ligger på en särskild befattningshavare. Din arbetsdag kan därför innehålla ett brett spann av arbetsuppgifter med varierande och motiverande utmaningar för den händige problemlösaren. Ingen dag är den andra lik.

Kvalifikationer

Vi förväntar oss att dina kunskaper gör dig kvalificerad att utföra arbetsuppgifterna som beskrivs. Erfarenhet av fastbränsleeldning, processindustri och underhållsarbete ser vi som meriterande.
Vi söker dig som utåtriktad, positiv och ser möjligheter framför hinder. Du är lyhörd och engagerad lagspelare som också kan arbeta självständigt samt har en ödmjuk attityd med förmåga att kliva fram och ta för dig när möjligheten ges och situationen kväver. Andra viktiga egenskaper för tjänsten är noggrannhet och ett strukturerat arbetssätt. Du är trygg i dig själv och hanterar stress på ett bra sätt. Då vi finns på flera orter i kommunen, är B- körkort ett krav.

Erfarenhet krävs

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum är den 8:e september, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval och tillsättning av tjänsten tillämpas.

Ansökan

Ansök här.

Ansök senast: 2019-09-08

Referensnummer: A894562/2019

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Beredskap förekommer

Kontaktperson

Håkan Nilsson
0472-155 04

Facklig företrädare

Facklig företrädare nås via kommunens växel
0472-150 00